Woensdag en donderdag beloven nog twee relatief natte dagen te worden met regen en bewolking, maar daar lijkt vanaf vrijdag verandering in te komen. Volgens weerbureau WeerOnline keert de zomer komende vrijdag terug.

De vrijdag begint met bewolking waarbij de zon zich weer eens geregeld zal laten zien. De kans op neerslag blijft uit, maar de temperatuur blijft hetzelfde als woensdag en donderdag - namelijk maximaal 22 graden.

Vanaf zaterdag stijgt de temperatuur naar maximaal 26 graden en vanaf zondag trekt de bewolking nog meer weg en maakt plaats voor de zon.

Volgende week

Het weerbeeld van komend weekend, maximaal 26 graden met grotendeels kans op de zon maar ook hier en daar wat bewolking, zet zich volgende week door. Volgend weekend is er wel een kleine kans op een bui.

Ook in de week daaropvolgend lijkt het weerbeeld zich door te zetten, waardoor er komende twee weken eindelijk weer eens een zomerse periode is met veel zon en temperaturen tot maximaal 26 graden.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Boxtel via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Boxtel ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360