1

Word jij onze 1,033e volger?

instagram

linkedin

Besluit door kabinet: komende jaarwisseling opnieuw een landelijk vuurwerkverbod

Politiek en gemeente


Omdat de druk op ziekenhuizen door coronabesmettingen hoog is, heeft het demissionaire kabinet vrijdagmiddag besloten om dit jaar opnieuw een landelijk vuurwerkverbod in te stellen.

Ook vorig jaar gold er een landelijk vuurwerkverbod, waardoor er veel minder ongelukken plaatsvonden: namelijk landelijk 108 personen die zich meldde in het ziekenhuis en 275 personen bij de huisartsenpost. Het gemiddeld aantal gewonden in andere jaren was ruim 1000 personen.

Donderdag nog besloot het demissionaire kabinet om geen vuurwerkverbod in te stellen, maar na een brandbrief door de Vereniging Nederlandse Gemeenten en de burgemeesters van het Veiligheidsberaad werd er besloten om alsnog een vuurwerkverbod in te stellen voor komende jaarwisseling.

Mis nooit meer nieuws uit Boxtel!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Boxtel? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Vacature-alert - 0 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 0 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Boxtel, Oisterwijk, s-Hertogenbosch, Vught, Sint-Oedenrode, Tilburg, en Best.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in politiek en gemeente


Uitgelicht door de redactie

Word jij onze 1,033e volger?

Weer

Weer in Boxtel

Donderdag 09 december 2021

1.5 °C

Onbewolkt, temperatuur voelt aan als -2,5 °C. - meer weer »

Do

2 - 4 °

Vr

1 - 6 °

Za

5 - 10 °

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only