Het weer in Boxtel

 • Vandaag

  Vr 24 maart 2023
  13 °C
 • Morgen

  Za 25 maart 2023
  11 °C
 • Overmorgen

  Zo 26 maart 2023
  7 °C

Meer weer? Klik hier

Vrijdag 24 maart 2023
10.3 °c
2

Het weer in Boxtel

Op zoek naar het actuele weer in Boxtel? Dan ben je op de weerpagina van Nieuws Uit Boxtel aan het goede adres!

Op deze pagina vindt je het actuele weer in Boxtel met daarbij de statistieken en de gemiddelde weerstatistieken van vandaag. Ook vindt je op deze pagina het landelijke weerbericht door het KNMI.

De statistieken van een bepaalde dag bekijken? Selecteer hieronder een datum:

Weerstatistieken van vandaag

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Nu 12.1 10.1 21.6 4 ↓ 06:30 / 18:59 ↑
Gem 9.3 / 12.5 / 6.0 18.0 / 39.6 3 / 6 -

Weerstatistieken van gisteren

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Gem / / / / /

Weerbericht vrijdag 24 maart 2023

Waarschuwingen 
Vanmiddag in het zuidoosten en oosten kans op onweer. Zaterdagmiddag in de kustprovincies kans op zware windstoten (code geel).

Vanmiddag komen er in de zuidoostelijke helft een paar stevige buien voor, plaatselijk ook met onweer en hagel. In het noorden blijft het droog met vrij veel zon. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig boven land en krachtig aan zee. Bij onweersbuien kunnen er windstoten voorkomen van 60 km/u.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en blijft er met name in het zuidoosten een bui mogelijk. De wind uit het zuidwesten is matig tot vrij krachtig boven land. Aan zee is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Komende nacht neemt het aantal buien weer toe. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit het zuidwesten is matig tot vrij krachtig, Aan zee is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Morgenochtend vroeg trekken de buien naar het oosten weg, maar in de tweede helft van de ochtend ontstaan er vooral landinwaarts weer nieuwe buien. De wind uit het zuidwesten is overwegend vrij krachtig, aan zee krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is het in het noorden bewolkt en komen er talrijke buien voor. In de zuidelijke helft van het land zijn er ook buien, soms ook met onweer. maar daar is tussen de buien ook nog geregeld de zon te zien. De middagtemperatuur varieert van 9°C in het noorden tot 12°C in het zuiden. De wind uit het zuidwesten is vrij krachtig tot krachtig, aan zee hard, windkracht 7. Bovendien zijn er in de kustprovincies zware windstoten mogelijk tot ongeveer 80 km/u, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk tot 90 km/u. Later in de middag neemt de wind wat in kracht af.
Morgenavond neemt de buiigheid geleidelijk af. De wind gaat uit het westen waaien en neemt af naar matig, aan zee matig tot vrij krachtig.

Uitgelicht door de redactie

Het weer in Boxtel

 • Vandaag

  Vr 24 maart 2023
  13 °C
 • Morgen

  Za 25 maart 2023
  11 °C
 • Overmorgen

  Zo 26 maart 2023
  7 °C

Meer weer? Klik hier

Word jij onze 1,234e volger?

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!