1

Word jij onze 1,033e volger?

instagram

linkedin

Anderhalve meter afstand vanaf woensdag weer verplicht

Politiek en gemeente


Vanaf woensdag wordt de anderhalve meter-maatregel weer verplicht: het demissionaire kabinet maakte dat besluit dinsdagmiddag bekend met het doel het aantal coronabesmettingen omlaag te brengen.

De anderhalve meter-maatregel houdt in dat iedereen van 18 jaar en ouder verplicht anderhalve meter afstand moet houden, behalve wanneer zij op hetzelfde adres wonen. Ook zijn er uitzonderingen voor plekken waar een coronabewijs nodig is of in situaties waarbij afstand houden niet goed kan.

Door de maatregel weer te verplichten, in plaats van 'het dringende advies' zoals eerder werd genoemd tijdens de vorige persconferentie, kunnen politie en boa's actief gaan handhaven op het naleven van de maatregel: wie geen afstand houdt, krijgt eerst een waarschuwing en bij volgende keer overtreden een boete van 95 euro.

Mis nooit meer nieuws uit Boxtel!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Boxtel? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Vacature-alert - 0 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 0 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Boxtel, Oisterwijk, s-Hertogenbosch, Vught, Sint-Oedenrode, Tilburg, en Best.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in politiek en gemeente


Uitgelicht door de redactie

Word jij onze 1,033e volger?

Weer

Weer in Boxtel

Donderdag 09 december 2021

1.5 °C

Onbewolkt, temperatuur voelt aan als -2,5 °C. - meer weer »

Do

2 - 4 °

Vr

1 - 6 °

Za

5 - 10 °

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only